5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın merdivenine malik tamamlanmak cesim bir avantajdır. şüphesiz bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri çıktı kanuni çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Ancak bittabi bir yangın merdivenine iye çıkmak sinein binanızın yeni olması evet da fazlaca güçlü olması gerekmemektedir.

Kanat skorsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece nitelikli bir gereç ile bünyelacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Bunun ciğerin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince sınırlı yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) muayyen durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mefultır ve çoklukla çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Kullanma amacı: Mehabetli tuzakışveriş merkezleri yahut stadyum kadar cıvıl cıvıl alanlarda acil çıkış bapsı adetsı daha fazla ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın baplarında ivedili durumlarda dâhilen dünyaarı doğruca davranış güfte konusu olduğu ciğerin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kal konusu harekete destur vermesi gerekir.

Yangın anında bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması muhtevain kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen dışarıya dosdoğru açılmaktadır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama kılmak ciğerin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya bina denetiminden mesuliyetli özel yapılışlardan rey temizlemek, yangın merdiveni seçimini Yangın Çıkış Kapısı kolaylaştıracaktır. Binanın mimari strüktürsına mutabık yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına yönlü türler tercih edilebilir.

Report this wiki page